ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ- ATHENS PATROL 2016

 

Το τριήμερο 18-20/11, διεξήχθησαν στην ευρύτερη περιοχή Μεγάρων-Κανδηλίου οι 3οι στρατιωτικοί αγώνες «Athens Patrol», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (Σ.Σ.Α.Ε).

 

 

Ο σύνδεσμός μας συμμετείχε με την πολύνικη ομάδα ΙΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ, που παραδοσιακά πλέον, σε κάθε αγώνα εφέδρων στην Ελλάδα ή το εξωτερικό καταλαμβάνει μια θέση στο βάθρο των νικητών. Έτσι και αυτή τη φορά, κατέκτησε τη 2η θέση στη συνολική βαθμολογική κατάταξη, και απέσπασε Χάλκινο Βραβείο (τα βραβεία απονέμονται σε σχέση με την μέγιστη, ιδανική βαθμολογία, και όχι σε σχέση με την κατάταξη μεταξύ των ομάδων).

 

Η σύνθεση της ομάδας, σταθερή και επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια, αποτελείτο από τον επί κεφαλής περιπολάρχη εφ. Ανθλγο ΚΔ Τόκα Βασίλειο, βοηθό περιπολάρχη τον εφ. Ανθλγο ΚΔ Τριανταφυλλίδη Ανδρέα, ιατρό περιπόλου τον εφ. Σημρο ΠΝ Πατσουράκο Νικόλαο, πλοηγό τον εφ. ΚΔ Πουρλιάκα Πέτρο, πολυβολητή τον εφ. Λχια ΚΔ Παράβαλο Δημήτρη, και  ανιχνευτή τον εφ. Στρ. ΠΖ Κνίφη Χρήστο.

Η ομάδα ανταπεξήλθε με επιτυχία στον απαιτητικό 24ωρο αγώνα του Σ.Σ.Α.Ε, ο οποίος αγώνας «Athens Patrol» έχει πλέον καθιερωθεί στο ετήσιο πρόγραμμα στρατιωτικών αγώνων της χώρας. Επιπλέον, το επίπεδο του αγώνα είναι στα κορυφαία, και αποτελεί μια ετήσια πρόκληση για τους εφέδρους που θέλουν να διατηρούν το αγωνιστικό και μαχητικό τους φρόνημα υψηλό.

 

Τα αντικείμενα στα οποία διαγωνίστηκαν οι έφεδροι ήταν ορεινός αγώνας, αντιμετώπιση ευκαιριακών ενέδρων, εκκαθάριση ναρκοπεδίου, έλεγχος οχήματος, συλλογή στοιχείων, αναζήτηση καταζητούμενων, έρευνα & διάσωση αγνοουμένου στρατιωτικού προσωπικού, αναγνώριση οπλικών συστημάτων, παγιδεύσεις, λύση-αρμολόγηση οπλισμού, προσέγγιση-αναγνώριση-σήμανση μη εκραγέντων πυρομαχικών, έκδοση προειδοποιητικής διαταγής περιπόλου, προσέγγιση στόχου, καταστροφή σταθμού επικοινωνιών, εκκαθάριση οικίας, αιχμαλωσία-διαφυγή, μεταφορά τραυματία, διαβιβάσεις, έφοδος σε φυλάκιο και εκκένωση σταθμού διοικήσεως. Όλα αυτά, σε ένα μεγάλο στοίβο τοπογραφίας άνω των 30χλμ, και με δυνατότητα 24ωρης ή 8ωρης αποστολής.

 

Η ομάδα μας ΙΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ, συνεχίζει επί έτη την επιτυχημένη πορεία της, συμμετέχοντας σε όλους τους μεγάλους αγώνες, εκπαιδευόμενη διαρκώς, μαθαίνοντας από τα λάθη, μελετώντας, αναλύοντας την κάθε συμμετοχή της σημείο-σημείο, και πάντα προσηλωμένη στο καθήκον, στη φιλοπατρία, και στα ιδανικά του Πολίτη – Οπλίτη, μας κάνει πάντα περήφανους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Additional information

05144505
Επισκέπτες on-line 13