ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Κακοκαιρία «Αντίνοος»: Αρναούτογλου: Προσοχή στην Αττική τις επόμενες ώρες

Written by  Ιουλ 14, 2019
Ψυχρές αέριες μάζες κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα το σχηματισμό της κακοκαιρίας "Αντίνοος".

Μεγάλη προσοχή συνιστά για τις επόμενες ώρες σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αττικής ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, ενώ η κακοκαιρία με την ονομασία Αντίνοος… πλησιάζει!

 

«Προσοχή στην Αττική τις επόμενες ώρες μέχρι και αργά το απόγευμα! Από τις περισσότερες περιοχές του νομού θα πρέπει να υπάρξει ένα πέρασμα από διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες τοπικά ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απόισχυρό άνεμο ή και χαλάζι»αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτηση του στα socila media.

 

Την ίδια στιγμή η υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει πως θα έχουμε ιδιαίτερα άστατο  σκηνικό καιρού έως την Τετάρτη, παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου. Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».

Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».

Ο «Αντίνοος» , όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.

 

  •  

 eleftherostypos

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  1. Popular
  2. Trending
  3. Comments

Calender

« November 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30